Waarom MaxRelease

MaxRelease is ontwikkeld en getest in het wereldwijde netwerk van laboratoria van Valvoline. Die zorg is doorslaggevend voor de hoge kwaliteit van de MaxRelease producten. Dit garandeert groene, schone en slimme oplossingen voor de betonindustrie. Nu en in de toekomst.

MaxRelease is een innovatieve productlijn waarin de 3 P's centraal staan : 

• Personeel
Het creeëren van veilige werkomstandigheden heeft een prioriteit bij MaxRelease. Dit is de reden dat alle producten watergedragen en biologisch afbreekbaar zijn.

• Proces
In het productieproces mag zo min mogelijk tijd verloren gaan. Met MaxRelease is het mogelijk met de moderne spuittechnieken niet alleen tijd te besparen in het spuitproces, maar ook minder te verbruiken door een constant lager volume te verspuiten.

• Product
Uiteindelijk gaat het om uw eindproduct, het beton. Met de toepassing van MaxRelease heeft het product altijd de hoogste kwaliteit. Dit betekent dat de vorm is zoals deze is bedoeld en dat kleurvastheid gegarandeerd is. Dit wordt onder andere bereikt door het aanbrengen van de juiste hoeveelheid product en het ontbreken van vluchtige oplosmiddelen.