FAQ

MaxRelease FAQ

Is MaxRelease biologisch afbreekbaar?
Ja, MaxRelease producten zijn biologisch afbreekbaar en veelal watergedragen .

Krijg ik met MaxRelease betonaangroei of vetaangroei op mijn mallen?
Nee, de mallen zijn na gebruik vrijwel helemaal vrij van betonresten. Vetaangroei vindt niet plaats, waardoor MaxRelease hinderlijke vlekken op het eindproduct voorkomt.

Hoe zijn de arbeidsomstandigheden met MaxRelease?
Omdat de meeste MaxRelease producten watergedragen zijn, zijn de arbeidsomstandigheden veilig, wanneer de intructies worden gevolgd.

Is MaxRelease brandgevaarlijk?
Nee, vanwege het feit dat MaxRelease veelal watergedragen is, ligt het vlampunt van de producten boven de 100°C in tegenstelling tot de ‘normale’ 40°C voor producten met vluchtige oplosmiddelen.

Hoeveel verbruik ik met MaxRelease?
Afhankelijk van de toepassing, directe of indirecte lossing, zijn resultaten gemeten welke 30% tot 50% lager liggen dan het huidige verbruik. Deze reductie kan gerealiseerd worden door het toepassen van de juiste spuitapparatuur

Welke diensten biedt MaxRelease?
Behalve het leveren van MaxRelease producten, kan MaxRelease ook de spuitapparatuur leveren. Hierin is de adviserende rol en het overleg met de productieafdeling een belangrijke factor.

Direct meer weten over onze produkten, neem contact met ons op via onze contactpagina. We beantwoorden graag al uw vragen.